Klik do putovanja vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja sajta koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta Klik do putovanja, kao i subdomene koji nastanu iz ovog sajta.

Internet sajt na adresi: www.klikdoputovanja.com, kao i subdomena:

www.srbija.klikdoputovanja.com, 

www.istanbul.klikdoputovanja.com

www.italija.klikdoputovanja.com

vlasništvo su Klik do putovanja. Korišćenjem ovog Internet sajta pristajete na uslove i pravila u nastavku, zajedno sa svim izmenama i dopunama donetim od strane vlasnika u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Molimo da se pre korišćenja upoznate sa svim pravilima korišćenja i Opštim uslovima navedenim ispod.

USLOVI KORIŠĆENJA

Radi osiguranja slobodnog i nesmetanog korišćenja usluga sajta Klik do putovanja, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  • javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, menjanje, reprodukcija, učestvovanje u prenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje i svaka druga vrsta upotrebe sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dela, kao i odabir i usklađivanje njihovog sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja sajta Klik do putovanja
  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički i štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetiliac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog licamanipulacija identifikatorima kako bi se prikrilo poreklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga sajta
  • objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične fajlove ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg softvera i/ili hardvera.

Klik do putovanja zadržavaju pravo da obriše sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uslovima korišćenja.

Svi samoinicijativno poslati materijali (fotografije, video snimci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na internet sajtu Klik do putovanja. Pošaljioci prihvataju da za poslate materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijale sajtu Klik do putovanja garantuju pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Autorska prava

Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole Klik do putovanja. Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Sadržaj se može prenositi jedino i isključivo uz potpis Klik do putovanja sa linkom na sajt Klik do putovanja.

Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava sajta Klik do putovanja i podložno je tužbi.

Klik do putovanja vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Komentari – pravila

Komentari objavljeni na sajtu ne odražavaju stav sajta Klik do putovanja. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentara.

Ne dozvoljavaju se uvredljivi i pogrdni komentari ili koji se postavljaju s namerom izazivanja problema. Takođe se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, pretećih, diskriminirajućih i seksualno orijentisanih sadržaja.

Promene uslova korišćenja

Klik do putovanja zadržavaju pravo bez prethodne najave promeniti Uslove korišćenja sajta i neće biti odgovorni za moguće posledica proizašle iz takvih promena.

Podaci na sajtu

Mi ulažemo maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. Klik do putovanja ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

– ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa sajtom Klik do putovanja,

– ne koriste logotip Klik do putovanja bez dozvole,

– ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

Ovaj Internet sajt sadrži linkove ka velikom broju drugih sajtova vezanih za turizam u Srbiji i inostranstvu, ali Klik do putovanja ni na koji način nije odgovoran za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.

U slučaju pogrešnih podataka molimo posetioce da nas o istima izvijeste na e-mail adresu: office@klikdoputovanja.com kako bismo ih mogli ispraviti.

Sadržaj izvan sajta Klik do putovanja koristite na vlastitu odgovornost. Klik do putovanja nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom sajtu.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.